Μαθήματα - Δίδακτρα


Το εργαστήρι ενηλίκων της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Ροντίδη δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες έκφρασης και δημιουργίας ανθρώπων, που οι καθημερινές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους μέσα από το θέατρο, να έρθουν σε επαφή με άλλους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, να μοιραστούν κοινά οράματα και στόχους, να καλλιεργήσουν το σώμα και το πνεύμα τους απελευθερώνοντας τους ίδιους από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το κυριότερο. Να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι μέσα από την τέχνη. Είναι ένα τμήμα που συνδυάζει τα πιό βασικά μαθήματα μιας αναγνωρισμένης δραματικής σχολής, δίνοντας έτσι στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μπεί στη διαδικασία ερμηνείας ρόλων και χαρακτήρων, να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τον λόγο, να τραγουδήσει, αλλά και να χρησιμοποιήσει το σώμα του ώς μέσο έκφρασης αναγνωρίζοντας το. Σώμα, λόγος, ψυχή σε πλήρη ταύτιση. 

Έναρξη μαθημάτων αρχές Οκτωβρίου και με λήξη, τον Ιούνιο. Μαθήματα κάθε Σάββατο.

-Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Θεατρικός Aυτοσχεδιασμός,   Ασκήσεις Ορθού Λόγου, Χορός - Κινησιολογία, Μουσική - Τραγούδι.

Στο τέλος του έτους πραγματοποιείται παρουσίαση, σε θέατρο της πόλης, πολύ σημαντική και εξελικτική διαδικασία, ώστε να υπάρχει και η γλυκιά προσμονή - αγωνία του ¨εκτίθεμαι¨ σε κοινό.

Το κόστος του θεατρικού εργαστηρίου είναι 70€ ο μήνας 630€ ετησίως (70€ επί 9 μήνες Οκτώβριος- Ιούνιος).