Μαθήματα


ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και τους άλλους. Μαθαίνω  να αναπτύσσομαι μέσα  από το δικό μου ¨παιχνίδι¨ θεάτρου. Μαθαίνω να  ονειρεύομαι…

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 

Αναπτύσσω τη φαντασία μου, δημιουργώ με τα εκφραστικά μου μέσα, μόνο με τη γλώσσα του σώματος.

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 

Εξελίσσω την φαντασία μου, την εφευρετικότητα και την έμπνευση με ένα από τα πιο σπουδαία εκφραστικά μας μέσα, τον λόγο.  Συνυπάρχω και συνεργάζομαι..

OΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ

Μαθαίνω για τη φωνή μου, μαθαίνω να αναπνέω σωστά και να εκφέρω με κατάλληλο τρόπο τις λέξεις, τονίζωντας και ¨χρωματίζοντας¨ ανάλογα, την κάθε φράση.

ΜΟΥΣΙΚΗ–ΤΡΑΓΟΥΔΙ 

Αποκτώ ρυθμό και αντίληψη του χώρου και του χρόνου, μαθαίνω για τις νότες και πειραματίζομαι με τη φωνή μου. Διασκεδάζω με τη μουσική…

ΧΟΡΟΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ 

Κινούμαι με τη μελωδία και  προσαρμόζω τις κινήσεις μου ανάλογα με το ύφος και τον ρυθμό της μουσικής. Διασκεδάζω και ασκούμαι μέσα από τον χορό.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 

Μεταμορφώνομαι σε κάτι άλλο από αυτό που είμαι, με μερικές πινελιές. Από μια κακάσχημη μάγισσα, μια  πριγκίπισσα, έναν βασιλιά,  έναν κλόουν , έναν παπουτσωμένο γάτο, ή οποιονδήποτε μπορώ να φανταστώ. Φτιάχνω επίσης αντικείμενα που μπορεί να χρειαστώ  για να αποδώσω την υπόθεση ενός γνωστού παραμυθιού.