Σχολή Musical Theatre στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη


Σχολή Musical Theatre στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη

Καλώς ήλθατε στο Sparkle Pop-out!

Η Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη, παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ανώτερα εκπαιδευτικά πλαίσια της Ελλάδος Επαγγελματικό  Μusical Theatre, με υψηλές προδιαγραφές. Υπεύθυνη του τμήματος η Χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου.

Το τμήμα, απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να διεισδύσουν στον λαμπερό κόσμο της παράδοσης Βroadway Theatre σπουδάζοντας από την βάση του ένα είδος που συντηρεί στον χρόνο τις δικές του απαιτήσεις, τις δικές του τεχνικές.

Πατώντας ευλαβικά στα χνάρια της μουσικοχορευτικής Αμερικάνικης Σχολής, ο στόχος είναι  να δώσει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να βαδίσουν επαγγελματικά, με εφόδια και συνέπεια, σε ένα καλλιτεχνικό είδος που ολοένα και ανέρχεται στην Ελλάδα.

Το μάθημα: Acting - Τεχνική Χορού - Εφαρμογή φωνής και λόγου πάνω στην κίνηση, θα υπηρετήσει η Χορογράφος/Κινησιολόγος/Ηθοποιός Κωνσταντίνα Καστέλλου.

Το μάθημα: Φωνητική Σολιστών & Χορωδίας - Εκμάθηση μουσικής παρτιτούρας, θα υπηρετήσει o Γρηγόρης Πυριαλάκος, Kαθηγητής Μονωδίας / Μελοδραματικής, Διευθυντής Χορωδιών, Λυρικός Βαρύτονος.

To μάθημα: Ορθού Λόγου (ασκήσεις ορθής εκφοράς λόγου, συνταιριάσματα, γλωσσοδέτες) διδάσκεται από τον σκηνοθέτη, & ηθοποιό Γιώργο Ροντίδη

Το μάθημα: Αυτοσχεδιασμού (δημιουργία συνθηκών, έκφρασης συναισθημάτων χωρίς λόγο) διδάσκεται από τον σκηνοθέτη, & ηθοποιό Γιώργο Ροντίδη

Το μάθημα Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού (λόγος και αντίλογος σε ένα δοσμένο θέμα)

 Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Mαθήματα κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:30 - 15:00

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στο τέλος του έτους, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.